Veszprém megye, Monostorapáti
 

Ingatlan adatai

Irányár: 5 490 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: 1970
Szintek száma: -

Részletes leírás

Monostorapáti hegyen pince eladó
KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!

Monostorapáti hegyen ajánlom figyelmébe ezt a kis hangulatos pincét, mely az 1970-es évben épült. A 60 négyzetméteres pince egy 1705 négyzetméteres telken fekszik, melyből 670 négyzetméteren szőlő lett telepítve. A szőlő fajták közül megtalálható a Göcsei, Rizling és Zöld vertelény. A pincébe a víz bevezetésre került, a víz pedig ciszternából nyerhető. A pincéhez vezetőút részben aszfaltozott, részben murvás, földes út vezet, jól megközelíthető.
Csendes, zöld panorámás környezet lehetővé teszi az ember számára a pihenést, a kikapcsolódást. A túrázni vágyok egyik kedvelt helyén fekszik a hangulatos pince. A Balaton biciklivel is megközelíthető, amely pár kilométernyi távra található, valamint a Káli-medence is, amely csodálatos hangulatot idéz elő számunkra. Mondhatni a következő tulajdonos \" Magyar Toscana\" területén érezheti magát.

A falu környékén több jó vizű forrás van (Szentkút, Széles-forrás, Csigáskút), ezek remek kirándulási lehetőséget kínálnak

Elhelyezkedését tekintve, a település a Káli-medence Tájvédelmi Körzetben, a Balaton-felvidéki Eger-patak völgyében fekszik. Budapesttől 153, Tapolcától 15, Veszprémtől pedig 34 kilométer távolságra található, a 77-es főút mentén.
A falu fekvéséből adódóan a 19. század folyamán a fő megélhetési forrást a szőlőtermelés és az állattenyésztés jelentette. A településről Monostorapáti néven 1468-ban találunk említést. 1996-2010 között Monostorapáti is csatlakozott a Művészetek Völgye rendezvénysorozathoz, s így ez az esemény is meghatározó lett a falu kulturális életében. 2011-ben civil kezdeményezésre, de az egyházközség égisze alatt kezdődött meg az almádi Szűz Mária és Mindenszentek bencés monostor maradványainak megmentésére irányuló munka.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
Varga Krisztina Tanácsadó. A hét minden napján 9-20 óra között.
06/70-454-04-84
varga.krisztina@oc.hu
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-

Hirdető adatai

Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Varga Krisztina
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9516
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: